måndag 23 augusti 2010

Packa, Sigtuna, Sala

På lördag morgon var vi uppe tidigt och packade ihop allt. Bara att försöka hitta allt vi spritt ut var ju ett företag och dessutom blir jag alltid låg när man ska åka. Dessutom vet man att det dröjer innan vi kommer till gotland och syrran igen och det känns skittrist.

Japp mycket packning blir det
Kan dessutom upplysa om att man släpar på sjukt mycket saker som ska packas in och ut hela tiden....

Men vi kom med båten och det blåste en hel del så jag var rätt glad att jag tagit en sjösjuketablett innan. Widar däremot gillade gunget så mycket att han somnade i en av stolarna.

Som tur var blev ingen av oss sjösjuka trots att det var lilla färjan och den gungar ju kraftigt även om det knappt blåser.

Väl i Nynäshamn sa vi adjö till familjen Holmgren/Hjertström som drog till Västerås efter att ha passerat Stockholms vägtullar och oroat sig för hur dessa skulle betalas en lördag. Som tur var upptäckte de att det endast gällde vardagar. Vi tog sikte på Sigtuna för att hälsa på nästa syster ett par timmar.

Oscar
Väl i Sigtuna hade syrran fixat pasta med en toppensås på fläskfile! Vi hann med några timmars snack och lite bus för kusinerna. Widar och Leo är nästan lika gamla, skiljer 6 veckor. Oscar är drygt tre år och det e en kille med mycket bus i kroppen och som jag och Matte har lite extra ansvar för då vi är gudföräldrar till honom.     

Leo och pappa Fredrik
Efter en go kväll i Sigtuna satte vi oss i bilen igen för att dra till Mattes familj i Sala. Widars humör var inte det bästa men han slumrade lite ialalfall och efter en stund hos Lena och Lasse somnade han äntligen för natten och vi kunde också varva ner lite. I Sala stannar vi ett litet tag innan vi åker hem till götet igen. Saknar götet även om vi har det gott och mysigt med alla som vi hälsar på just nu och hittills har ju Widar skött sig så bra han kan vilket är tur. Hade varit skitjobbigt om han skrikit i den omfattningen som han har gjort. Rekordet ligger på 3,5 tim med 20 min matpaus....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar