måndag 9 augusti 2010

qrazy bebis 2 månaders dag och plats 277

Japp ringde försäkringskassan för lite fina frågor som inte besvaras av deras väldigt braiga hemsida, NOT. Hamnade på köplats 277, fattar ni, 277??!!  Ja som tur var finns det någon form av uppringning för inte 17 kan man sitta i en telefonkö i en evighet när en qrazy bebis roar sig med att skrika var femtonde minut. Till slut ringde iallafall en tjej upp men inte kunde hon ge så mycket svar trots dubbelkoll med nån kollega. Nåja lite hjälp blev det plus en förvirrad kommentar om att jag kan ju kontakta deras support...hm trodde man skulle få hjälp när man ringde.

Widar har iallafall haft en hygglig dag, bara en timmes gallskrik idag och två timmars sömn fördelat på olika stunder över dan, inte illa. Hans skrikrekord är 3,5 tim med 20 min matpaus...Det är en pärs kan man säga och jag skulle vilja ha en decibelmätare för han kan ta ton. Kan ju tillägga att det har han övat på i två månader, lillkillen blir nämligen två månader idag, otroligt vad fort tiden går! Två månader sedan man låg och hade sjukt ont och lillen kom till världen. Han tolererar inget bråk och är synnerligen bestämd. Men han busar gärna och kan charma vem som helst med sitt leende =)

Nu ska vi försöka få lillen att sova innan det är dags för CSI som vi försöker se för det mesta. Rätt ok en trött måndagskväll då regnet hänger i luften och sambon kommit hem från jobb i Danmark.                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar