torsdag 30 september 2010

Baby einstein?

Hittade det här på nätet, tydligen dvd mm för babyn och dess utveckling. Populärt utomlands, knappt sett det i Sverige, men hörde det av en kompis att ungarna älskar det. Widar lyckas ofta vrida hela babygymmet så han kan se tvn, ingen vet hur han gör. Vi vänder bort honom, men han gör vad han kan för att se tvn igen. Samma om man håller honom i soffan, han gör nästan en exorcistenvridning på nacken för att försöka komma till tv:n. Konstigt.

Men de här verkar ju vettigt, frågan är finns det i Sverige och är det verkligen vettigt? Någon som vet?
Baby Einstein   Länk babyeinstein

2 kommentarer:

  1. Det finns flera olika men vi har en. Baby einstein - baby mozart. Dante gillar den. Den är bra för det är väldigt långsamt och dom filmar typ på olika leksaker och så är det några som rör sig. Jag tyckte det var bra eftersom jag helst inte ville att Dante skulle kolla på tv alls. Han älskar dock TV så det är lite svårt... Du kan komma hit och kolla på den nån dag och se vad du tycker :) Jag har sett delar av andra men dom tycker jag inte verkar lika bra. Kram kram

    SvaraRadera
  2. kommer gärna över och kollar in den, var köper man dem om man gillar dem? Widar är helt fascinerad av tvn och vi vill inte att han ska kolla på den så det här kanske vore ett ok alternativ.

    SvaraRadera