torsdag 30 september 2010

Dagen som gick

En orolig bebis dag trots att vi inte gjort särskilt mycket. En promenad ute, lite bus som variation mot all ledsamhet och lite sömn däremellan för Widar.

Lite tvätt, lite vila, lite surfande, lite telefon, lite läkarbesök och lite käk. Har i alla fall ingen reumatism enligt proverna och det var ju skönt! Sen är det en massa annan hormoniell skit och man kan väl konstatera att min kropp inte gillar det här med graviditet särskilt mycket med tanke på allt fysiskt strul som varit sedan jag blev gravid.

Har inte varit så mycket inom vården på flera år som jag varit sista året. Inte anade jag att saker och ting kunde bli så struliga av att man fick barn. Händer och ledvärk är antagligen hormoniellt, bäckenet får ta tid och min nedstämdhet och mående hänger också samman med allt detta. Blir knasig av att bara inte få må bra och vara som vanligt igen, tex sova lite bättre. Nåja, vi kämpar på och det är tur att man inte är ensam. Hur ensamstående orkar förstår jag inte, de har all respekt! Sedan har man ju faktiskt de goa stunderna med Widar och då skrikandet trots allt är lite mindre (även om idag var en skitdag) så blir ju känslan goare också. Men nog kan jag bli trött på alla kommentarer om hur gulligt och mysigt det är att vara hemma...jo det kanske det är om allt flyter som det ska.

Ikväll har vi fixat klart texten till inbjudningarna, men sedan vägrade skrivaren skriva ut korten så vi får se hur vi ska lösa det imorgon. Matte har även påbörjat en liten överraskning till namncermonin, ska bli så kul.

Widar har kört på en kort sparkdräkt med fiskar hela dagen, en present från Caroline som legat länge i lådan och väntat på att Widar skulle växa i den, tack tjejen!!

2 kommentarer:

  1. Åh så roligt att se!! :D Hanär ju skittuff i den!!

    SvaraRadera
  2. visst e han och den e lite stor fortfarande så han kommer kunna ha den ett tag till! tack!!

    SvaraRadera