fredag 24 september 2010

Off we go

Efter några timmars sömn är vi uppe allihopa. Matte har matat lillen och ska dra till jobbet. jag har bytt världens läskigaste blöja på Widar och klätt både honom och mig och så ska vi försöka släpa oss ner på stan och utnyttja rabatterna. Vad tror ni, kommer vi få plats på morgonspårvagnen eller kommer jag få bryt? Intressant fråga. Vågar inte spela på oddsen själv heller....

Kroppsstatus: Händer som är stela, värkande, oböjliga, härligt ska ni veta NOT. Huvudvärk, ont i resten av lederna. Lite halvtaskig hals.
Måendestatus: Trööttt, halvbra humör, ser ni skrev halvbra, inte halvdåligt...det ni, positivt värre!

Lyssnar dock på världens jollrande, han började precis och han låter så rolig så man ler oavsett hur trött man är. I morse kom Widar på att man kan ju ta tag i fötterna och försöka stoppa in dem i munnen, tidigare har han bara stirrat på dem. Såg jättekul ut. Kommer säkert bilder på detta tilltag när han gör om det.

Idag blir det som sagt ett försök på stan och sedan drar vi till läkaren, sedan ska vi nog bara vara hemma, vila, busa och fixa allt som man ska fixa. Hoppas läkaren har nåt vettigt att säga! Funderar lite på vad vi ska äta för gott ikväll...kanske göra som större delen av familjesverige och äta tacos? Matte kan fixa en supergod nachotallrik, det vore gott det!
Ha en bra dag så hörs vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar