söndag 19 september 2010

Söndagsmorgon

Söndag, grått ute och vi ska göra oss i ordning för att gå och rösta på valdagen, lägga våra röster i valurnorna. Är inte helt nöjd med våra politiker och partier, men tänk ändå vilken frihet att jag kan rösta och tycka som jag vill, klaga, gnälla som jag vill utan att bli mördad för mina åsikter.
Jag behöver inte vara rädd för att någon går på min familj eller att vi måste leva under en diktator. Hur det än blir så lever jag efter valet utan att vara rädd på grund av politiken. Sedan kan jag vara orolig för kärnkraften, bristerna i vården osv. Orolig för att folk röstar in Sverigedemokraterna, orolig för att folk röstar in Alliansen en omgång till....

När vi röstat så är det dax att fixa innan en go barnfamilj kommer över för middag och snack. Det är verkligen familjeanpassat och babysömnanpassat så de kommer vid tre istället för sex, sju på kvällen. Behöver röja undan lite och Matte ska fixa käket. Skulle dessutom vilja hinna förbi Din sko nere på stan, 20% rabatt och jag skulle behöva ett par höstskor! Man kan aldrig få för mycket skor och det vete 17 om inte graviditeten förstorat mina fötter. Jaja jag vet, det låter helknäppt, men det är tydligen inte så ovanligt om man läser om vad som kan ske när man bär runt på en bebis.

Mia Skäringer igår var så bra så det kommer i ett eget inlägg. Jag säger bara har ni möjlighet, gå och se henne!!!Roligt, svårt och starkt på samma gång!

5 kommentarer:

  1. Jag har två vänner som jag vet kommer att lägga sin röst på alliansen. Jag hoppas för deras skull att de aldrig blir sjuka eller arbetslösa...

    SvaraRadera
  2. OMG! Har dina fötter också växt??? Mina skor som jag hade innan (och under) graviditeten får jag skavsår och haltar runt i när jag har! Jag har också trott att det handlar om graviditeten. Har inte hört om någon annan tidigare som haft likadant, men det kanske är så i alla fall?

    SvaraRadera
  3. oops caroline....kan bara instämma! Men de finns i min närhet också...ikväll är jag mest rädd över att sd kom in i riksdagen, ohyggligt!
    Ja Linda tro det eller ej men det verkar vara så. Helt tokigt, men har läst att det kan vara rätt vanligt att de blir det av trycket från bebismagen. Rätt störigt då man äntligen vill kunna ha sina vanliga skor, har mest gått i gympadojjor i slutet av graviditeten. Trodde fötterna skulle bli som vanligt när svullnaden la sig, men icke...*muttrar*

    SvaraRadera
  4. Jag får väl bara konstatera att pumps och stövletter ändå inte passar så bra till mina nuvarande dagliga sunkoutfits. Det är nog lika bra att jag får traska runt i mina gympadojjor. :-S

    SvaraRadera
  5. det är iallafall skönast Linda, men jag ska hurta till mig och stora fötter *asg* är ju ett skäl så gott som något för att investera i nya skor!

    SvaraRadera