torsdag 30 september 2010

Tar det lugnt

Vi tar det lugnt idag. Efter en natt som ballade ur efter nattmålet då liten förvandlades från en sovande bebis till en sparkande, vilt fäktande, gnällande och av och till skrikande bebis så behövde vi ta det lugnt. Ibland verkar det som om han drömmer mardrömmar, alldeles tokigt.

Liten har äntligen somnat igen efter en förmiddag då han gråtit högljutt av minsta lilla. Vet inte vad som är fel, men bra är det inte. Förhoppningvis gillar han livet bättre efter lite sömn, mat, blöja och lite bus har han redan fått och kramats har vi gjort sedan i morse då han inte på några villkor vill ligga i gymmet, sitta i babysittern eller något annat. Bilden är från igår då han hade en lekstund på sängen, idag har vi inte nått fram till några goa leenden.

Dagen bjuder inte på så mycket, det är sol och kyligt ute så det blir en promenad när Matte kommer hem. Sedan har jag läkartid och eftersom jag inte är helt kry så tar Matte ut föräldrapenning och är hemma en del också vilket underlättar. Hm, dock finns det en massa saker man borde göra, men det kommer en ny dag imorgon. Hoppas ni får en fin torsdag!

2 kommentarer:

  1. Numera har jag denna bild som skrivbordsbild på jobbdatorns skärm. Söt som socker!

    SvaraRadera
  2. gulle dig! idag har han din body på sig lite stor än men så fin bild kommer

    SvaraRadera