lördag 30 oktober 2010

Namncermoni

jag, widar och matte
Vi under cermonin
Widar med sina faddrar, mina systrar och Mattes bror

ronja läser en dikt








Mattes familj och släkt, några saknas dock
Idag hade vi namncermoni för Widar Elis Ivar Vanberg, vår lille grabb och han var så duktig trots att han var så otroligt, trött. Hela förmiddagen så fejade vi till lokalen vid Sala Silvergruva, bytte om, pyntade, hämtade smörgåstårtor, slogs med tekniken och förlorade kampen, blev inget bildspel och ingen musik =(. Överraskningen som vi inte heller fick till var att vi skulle skickat upp heliumballonger, men efter att ha jagat runt efter heliumtuber som visade sig ha utgått ur sortimentet i alla städer utom Piteå, Charlottenberg och Trollhättan gav vi upp det. Så trist men så blev det.

Widar med min far Ragnar
Ronja, min farmor Märta, Ragnar, Olga, Ida, Leo och jag



 Ett annat avbräck var också att flera fick förhinder och inte kunde närvara av olika orsaker, men jag är glad för de goingar som kom och närvarade. Widar presenterades för sin släkt, vi förklarade vilka namn han fått och varför han fått dem, sedan presenterade vi hans faddrar, två av mina systrar samt Mattes bror. Min syster Ronja läste en fin dikt för Widar och efter det skålade vi för honom. Matte höll på att skjuta sönder lamporna med Pomackorkarna...

Efter det blev det smörgåstårta, kaffe och kaka och presentöppning. Widar fick en massa roliga och fina presenter och blev hyllad och busad med. Han träffade mostrar, kusiner, far och morföräldrar, sysslingar, vänner mm. Det var en väldigt fin dag även om vi glömde sånt vi skulle säga och inte alla var där. Tack ni som var där och ni som var med oss i tankarna!

jag,widar,ronja och ida

5 kommentarer:

  1. Låter som en härlig dag, även om saker inte alltid blir som man tänkt! Grattis till Widar på hans alldeles egna dag!

    SvaraRadera
  2. tack Linda, du har så rätt, det blev en väldigt fin dag! kram på dig och tack för att du läser

    SvaraRadera
  3. Håller med Linda.. Och Widar vet ju inte hur det kunde ha blivit :) Men jag känner att jag har en massa frågor till dig som jag sparar till helgen..

    SvaraRadera
  4. vad fina ni var!! :)

    SvaraRadera
  5. Hoppas ni hade en underbar dag och att Widar blev uppvaktad ordentligt! :) Synd att vi inte kunde vara där, men vi kommer gärna och hälsar på er i göteborg :)

    SvaraRadera