söndag 24 oktober 2010

Söndagmorgon och ja det regnar fortfarande suck

Aha tänker ni, har tjejen sovit fram till nu? Hm, ledsen att göra er besvikna, men nej...Kunde inte sova efter Widars nattmål och efter ny matning vid halv sex så blev det lite sova och vakna om vartannat fram till halv åtta.

 Från halv åtta bestämde sig nämligen Widar att vara klarvaken och roa sig med att gnälla en massa. Han somnade för en liten stund sedan efter en massa mat, kräk, bus, gnäll, klädombyten, försök att se på tvn, äta upp Flygis, ett antal situps försök, diverse konstiga sånger, nappjakt osv. Ja, en bebismorgon helt enkelt.

Ute regnar det fortfarande, är tokgrått, men jag är lite glad iallafall för vi ska om några timmar åka och titta på hus och vem vet vad det kan föra med sig! Sen ska vi försöka se klart Up in the air, blev ju inte av i går eftersom liten var en synnerligen icke sovande bebis. Vi har tom kvar lite lördagsgodis och jag är sugen på att baka nåt gott. Får se vad man orkar efter utflykten. Har dessutom svårt att få igång vänsterhandens fingrar idag, trots massage så kan jag inte böja dem ordentligt. Knasigheter.

Nä, hoppas ni får en go dag så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar