söndag 21 november 2010

Möjliga julklappar...funderar

Ska börja fundera lite på klappar...å andra sidan blir han ju glad av att riva sönder en tidning så så mycket klappar kanske vi inte ska köpa. Men mamma och pappa kan ju få önska *s*

Jättefint bäddset, 399 kr finns på
Lundmyr

Barbapapa Servis i porsli
Barbapappa servis i porslin 289kr på iob-butiken

Standardbild för Lumilove Barbapapa nattlampa
Lumilove Barbapapa nattlampa 445 kr på iob-butiken. Känns dock onödigt dyr, men nu ska snart Widar ligga i spjälsängen i eget rum, istället för vaggan hos oss och då behövs en nattlampa så vi slipper tända taklampan. Men vi lär satsa på en billigare variant. Men fin är den!
Klicka för att stänga fönstret
Födelsedagståg inför kommande födelsedagar. Finns en massa varianter, och priser.
Den här finns på blå elefant för 79 kr.
Fresh food feeder där man stoppar en fruktbit i nätet och sedan kan bebisen gnagga i sig allt utan att få i sig några jättebitar. Helt absurt, men verkar funka enligt klippet. Finns på babyland och tex på pappaprylar för 119 kr.
Body Gullunge från Lundmyr 199 kr på babyland
Bobbycar polisbil 445 kr på babyland. Lämplig från ett år så det lutar åt att det kan bli aktuellt till ettårsdagen. Tänk, det är snart.

Max böckerna finns i många varianter och jag gillar dem verkligen så Widar kommer nog få några sådana. 69 kr på babyland, finns dock billigare på andra ställen.

Järnvägsset
Brio järnvägsset finns lite varstanns bla på www,brio.net

Pekbok Kärnan 69 kr på lekmer.

Böcker överhuvudtaget är bra julklappar, kanske mycket för att jag gillar det. Pyjamasar, kläder går ju alltid åt. Sedan finns ju alla pedagogiska leksaker i leksaksbutikerna.
Finns mycket att välja på, men med tanke på att Widar ännu är liten komemr vi nog lägga lite julklappspengar på en bilbarnstol i nästa storlek. Lutar åt en Maxi Cosy Mobi för 2990 kr. Dyrt som attan, men liten måste ju åka säkert. 

2 kommentarer:

  1. Jag köpte ett födelsedagståg till Lova när hon döptes. Det åkte fram på hennes ettårsdag så det är jag glad för :)

    SvaraRadera
  2. mm ska helt klart önska ett sånt till Widar, tycker de är jättefina!

    SvaraRadera