söndag 21 november 2010

Morgon med Mr Kinkis

Morgon, en grå sådan. Världen ser oerhört trist ut utanför fönstret och i babygymmet ligger Mr Kinkis och blir förbannad över att han uppenbarligen glömt hur man vänder sig från mage till rygg...De sista dagarna har han ju fått till att vända sig från rygg till mage och innan har det fungerat bra åt andra hållet. Börjar tro att han är en typisk kille, en sak i taget och nada simultanförmåga...*s*Fast det är inte helt rättvist, han kan kinka samtidigt och ofta vifta med en leksak också. Men visst är det skumt att han helt plötsligt har glömt den ena delen av vändningen och blir tvärförbannad för han gillar inte att ligga på mage....Nåja, han ska nog fixa att lägga ihop ett plus ett och få det till två!

Matte har haft natten och det har varit en kinkig sådan, har hört dem och även varit uppe även om jag ska sova. Sedan ligger jag där och kan inte sova...tankarna snurrar och det är ett galet tempo...Men vi får se om vi får ordning på det, både läkar- och psykologbesök i veckan. Ska också göra nån kognitiv övning att skriva ner tre bra saker varje dag...Är lite svårt, men jag tänkte börja lägga in det här så kan jag inte hoppa över det lika lätt. Iallafall, det jag skulle skriva var att Mattekraken får sovmorgon nu medan Widar och jag busar och kinkar i vardagsrummet.

Vet inte vad vi ska göra idag riktigt förutom att Uffe och hans tjej ska titta förbi. Orkar nog bara plocka undan innan det. Snön är nästan borta. Kanske en vända på stan och Liseberg, har ju inte blivit av än. Känner mig bara låg och trött. Matchas fint av Mr Kinkis i babysittern. Han har helt klart vaknat på fel sida...han med *s*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar