onsdag 24 november 2010

Snöig onsdag

Vi är uppe hela gänget och Widar busar med farfar medan jag slöar lite. Snart dags att försöka lägga Widar för lite förmiddagssömn om det går, vi får se. Jag har inte sovit så mycket i natt, men ska passa på lite medan farfar passar Widar. Widar har inte blivit blyg ännu så det funkar bra, de busar en massa.

I dag blir det lugnt, jag och Widar ska på babysim ikväll medan Matte är på julfest med nya jobbet. Julbord på Sjömagasinet, gissa om jag är avis. Mannerströms krog är ju en av de schysstaste i stan och dessvärre synnerligen dyrt. Men tydligen är det respektivefritt....hm och det vet man ju hur det går till med privata företags julfester...*muttrar*

Antar att vi andra kommer beställa hem en pizza efter simningen medan Widar får ersättning de lux.
För övrigt känns det som att det kan bli världskrig om inte situationen mellan Nord och Sydkorea löser sig...det är grymt obehagligt! Är inte första gången det rör upp sig, men man undrar ju hur 17 de tänker, tänk om vapen, krig och svält inte existerade, fattar inte varför människan måste hålla på att försöka utrota sig själv på absurda våldsamma sätt? Allt för makt, pengar, Gud osv. Å andra sidan i vardagen finns ju både mobbing och våld, inte bättre det. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar