tisdag 23 november 2010

Tisdag

utsikt från fönstret
Väderkaos och det känns onekligen oroligt att Mattes pappa ska åka från Sala idag för att vara här några dagar. Vi ringde igår och sa att han får ha koll på vädret och att det är ok om han hellre åker nästa vecka, vi får se hur det blir. Nattens sömn är ungefär lika med noll, huvudet dunkar således med hammarslag. Tänk er en bakfyllehuvudvärk gånger 5 så har ni känslan.

Matte har gått till jobbet och vi ska snart ta oss ut i ett snöigt och BLÅSIGT Göteborg. Känns jättekul att  släpa ut en vagn, bebis i snön och blåsten, brotta oss ombord en spårvagn och sedan gå en massa och gå uppför jättebacken till förskolan...suck Har dessutom ont av bäckenet efter gårdagens promenad, tror vi det blir bättre idag? Öh nej...Men jag vet att Widar kommer ha skitkul där och för egen del kan det också vara bra.

Det är vad dagen erbjuder, öppna förskolan hela förmiddagen och läkaren i eftermiddag samt att Mattes pappa troligen kommer hit. Jag vill bara ligga kvar i sängen, men det tillåter inte liten och tur är väl det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar