tisdag 21 december 2010

kaskadspya...yack

efter spyan
Vaknade upp efter en natt med några timmars sömn. Huvudet bankade, ville nog sova mer, men det gick inte. Widar vaknade på gott humör och blev nog konfunderad när vi stannade kvar i sängen istället för att ta oss till förskolan som alla andra tisdagar. Vi hade en mysmorgon till efter att Widar ätit sin flaska med ersättning.

Ca 2 min senare kom 200 ml upp i en kaskadspya över hela sängen och oss båda...Eller ja, Widar klarade sig nästan eftersom en kaskadspya har flygkraft...Jag är inte avis på föräldrar vars barn kräks stup i kvarten, detta är tack och lov en ovanlig företeelse hos oss. Men det var bara att riva av allt och ladda tvättmaskinen och konstatera att elräkningen kommer bli grym med tanke på skenande elpriser i kylan. För kallt är det ute, minus 11 grader nu i solskenet...

Idag blir det lugnt, vi har inget bokat på dagen, men ikväll ska vi gå ner och kolla på Julstaden tillsammans med Matte. Se julfilmen på Götaplatsen, lyssna på den sjungande julgranen, kolla på alla fina lampor, dricka varm choklad vid isbanan och ta en massa kort! Kanske hitta lite julstämning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar