torsdag 30 december 2010

På resande fot

Igen sitter vi i bilen, alla dessa mil som jag är så trött på nu. Samma träd, samma vägar, samma oro i magen...Widar har tack och lov somnat i bilen i allafall efter en matpaus på McDonalds i Mariestad. Vet inte vad det är med Sveriges barnfamiljer, men det var fullt på McDonalds i Mariestad och överallt surrades det om stugor, slalom, skidor osv så det verkade som alla skulle till fjällen. Avfarten mot Sälen kommer ju en bit efter Mariestad. Men seriöst, åker man med en barnfamilj till stuga i Sälen över nyår, är inte det svindyrt och kallt?

Ingen lätt natt i natt, jag somnade efter fem och ett par timmar senare var vi uppe för att packa in i bilen. Widar verkar må bättre, men hostar illa stackarn. Men feberfri och lika busig och kinkig som vanligt.
kanske myser vi
som Anna och
Hoppe på stranden

Vi har sagt som så att nästa år firar vi jul och nyår hemma eller på nån solig ö, allt åkande är inställt nästa år. Man orkar inte med det. Men i år så är det ändå med en mening i och med R´s sjukdom. Jag är så skraj att han ska se ännu sämre ut idag, jag hoppas att det i allafall är som sist. Men Widar får stå över besöket, han är inte så  bra nu i kombination med R´s taskiga immunförsvar.

Funderar en massa över året som gått, är ju inte så mycket kvar på 2010 nu. Det går fortare för varje år och det har varit ett tufft år. Anade inte det vid förra årsskiftet. Kommer nog en liten lista imorgon, gillar ju listor =)

2 kommentarer:

  1. Hej Bea! Förstår att det är många och långa timmar i bilen! Håller med - nästa jul på en Ö i värmen passar oss mycket bättre! Det var kul att träffa er på juldagen och lilla Widar! Önskar er en fin nyårshelg och det nya året är snart här!
    Stor kram/Britt

    SvaraRadera
  2. tack detsamma! och ja en ö nästa nyår låter underbart

    SvaraRadera