tisdag 15 februari 2011

Första tjejpussen och farfarsbesök

Widar

lite vår

Trots hosta och röst som är på väg att försvinna stapplade vi iväg till förskolegruppen. Det efter att ha legat i sängen hela förmiddagen, vi vilade, lekte, matade osv i sängen. Dansade till Bandit rock och Widar stod på egen hand i sängen. Han sov en halvtimme innan förskolan, sedan busade han helt vansinnigt med sina kompisar i 2,5 tim.

Han älskar verkligen förskolan, helt skruvat. Han pratar, skrattar, viftar, skakar i hela kroppen, kollar in alla saker, andra barn, dansar till sångerna och blir irriterad över att han inte kan springa som de äldre barnen. Favoriten idag var sångerna där man fick varsin minmaracas. Widar skakade den hur mycket som helst och altenerade med att stoppa handtaget så långt in i munnen att han höll på att kräkas. Smart va?! Tro för all del inte att han lärde sig, ett par minuter var det samma sak igen.

dagens: body
kappahl, dregglis
Parvel och snickar
byxa Lindex
Efter sångstunden blev det lek på röda mattan innan det var fikadags. Alla barnen busade och Widar är speciellt förtjust i en liten elva månaders tjej som kan alt han inte kan än. Han och N busade och när N kröp fram till Widar så böjde han sig fram och pussade henne på huvudet, sedan tittade båda upp, N böjde lite på huvudet och Widar lutade sig fram och pussade på hennes huvud igen.

Hur tokgulligt som helst, skulle haft kameran beredd, men vem 17 räknar med något sådant. Önskar jag kunde förstå vad de säger för Widar och N satt mitt emot varandra när de åt också och busade och snackade med sina konstiga ljud. Tossevossar!

Sedan åkte vi hem direkt. Hade hoppats på att de ordinarie ledarna skulle vara på plats så man kunde snackat av sig lite, är en skitjobbig dag idag vad gäller måendet, men de VAB:ade båda två så det blev inget av det.

Widar och farfar

Mys


När vi kom hem tog Matte över och försökte lägga Widar som sovit 15 min på vägen hem och sedan vägrade sova mer. Strax därefter kom Widars farfar från Sala och efter ett par minuters fundersamhet så kom Widar på vem det var och har busat hela kvällen. Sova är inte intressant. Tony stannar resten av veckan vilket blir väldigt bra!

Widar visar sina
framsteg för farfar

Farfar och Widar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar