torsdag 24 februari 2011

Granatdåd i Göteborg och BVC koll

Ja, dagen började ju som vanligt, gnällig bebis, trött mamma och pappa. Men vi kom iväg med spårvagnen till BVC. Men när vi kom fram till BVC var det avspärrat, fast lite lagom förvirrade som vi var så undrade vi varför det var avspärrat och fullt med poliser och blåljus så vi knatade utmed avspärrningarna och in till BVC.

Väl där fick vi höra att det var ett bombhot vilket kändes lite olustigt. Men det är ju å andra sidan inte så ovanligt trots allt.
Widar busar

Väl på BVC så busade Widar järnet och tro för all del inte att han sov något under förmiddagen trots att han var trött. Det var första gången han var där och stod och lekte med saker i väntrummet, en milstolpe. Sedan fick vi träffa vår sköterska som faktiskt är både go och bra och hon kollade igenom Widar samt hans hörsel och han fick väl godkänt. Lite sömn och mattips samt att vi ska försöka stå ut till det blir bättre med sömnen.

Vikten landade på 8450 och längden på 74,8 cm! Han är åter klart över normallängden, lilla tossevossen. Men det har ändå stannat upp lite igen vilket är skönt för då kan han antagligen ha overallen resten av vintern.

För att komma ut fick vi gå
igenom avspärrningarna
inte poppis

Brandkår, polis, bombpatrull
ser man inte varje dag

Stora avspärrningar

Tv, polis och folk, alla på en gång









Sedan skulle vi ta oss ut, men se där, det gick inte på grund av avspärrningarna. Vi fick rulla ut personalutgången och då hamnade vi ändå innanför avspärrningarna och fick gå igenom dem vilket inte var så poppis. Avspärrningarna hade utvidgats, bombpatrullen hade anlänt och brandkåren och polisen var överallt.

När vi gick igenom avspärrningarna så slängde sig en reporter från GT över oss och undrade vad vi hade upplevt. Matte förstörde effektivt våra 15 min of fame genom att säga att vi inte märkt någonting... och snacka om att reporten dissade oss efter det...Fullt kaos i flera timmar på grund av att någon kastade in en granat på restaurangen bredvid BVC. Vi anar att det finns ett antal motiv till detta i stan. Läs mer i gt.expressen.

Således en annorlunda förmiddag. Men Widar hade kul och efter allt busande och all uppståndelse så somnade han till slut och vi kunde luncha i lugn och ro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar