fredag 25 februari 2011

Seriöst alltså, Khadaffi

Libyan leader Muammar Gaddafi speaks on national television from Tripoli
foto scanpix
Hur 17 kan Khadaffi sitta kvar när han behandlar människor som han gör? Hotar folket, kallar dem kackerlackor, och det senaste,  LSD i kaffet och al-qaida som är skyldiga till upproret.

Fattar inte idioten att han måste bort, att folket inte vill ha honom eller hans son, att de inte vill ha mer diktatur. Att folket är starkt har vi sett av det som sker.

Dessutom, vad i hela fridens namn heter galningen? Jag har alltid trott att det var Khadaffi, men på många ställen står det Ghadaffi? Han ser dessutom ut som en omnipotent mumie. Dessutom så måste fasiken världen ta ett tydligare avstånd och fördöma det som Khadaffi gör i Libyen. Både EU och USA borde göra vad de kan för att med kraft få bort en diktator som Khadaffi, som så odemokratiskt och människofientligt styr sitt land.

Men jag antar att det finns en oro för vad ska ske rent ekonomiskt i världen, det är många som handlar med Libyen på olika sätt. Men rent krasst så sysslar ju Khadaffi med brott mot de mänskliga rättigheterna, folk dör och flyr och då kvittar det att hans son lovar saker och försöker släta över oroligheterna. Det är åt fanders.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar