fredag 18 februari 2011

skräckhistoria, värk och canneloni

soligt å kallt
Tidigt kom vi iväg till förskolan och efter strul med spårvagnar, som vanligt så kom vi ändå så gott som i tid. Hatar att komma försent. Var en bra förmiddag på förskolan för Widar, han såg två teaterpjäser, Bebis ledsen och Petter och hans fyra getter.

yllet å bebis
Det är skumt, men bebisarna sitter verkligen och kollar in teatern, figurerna och det som händer. Bebis ledsen har Widar sett förut och den handlar om Yllet och Bebis.

Den andra pjäsen var för de lite större bebisarna och var rena skräckhistorian med Petter och hans fyra getter som blir uppätna av ett troll. Men Petters katt räddar getterna genom att skrämma trollet så det ramlar ner från berget och spricker, ja ni hör. Om inte det är våldsamt så vet jag inte vad som är det...Widar tyckte mest att det var skoj.
petter å hans getter

Sedan var han helt inne på att försöka krypa när N kröp förbi i hög hastighet, fast roligast var att stå å gå så klart. Han åkte rutschkana med ett piipande ljud och busade. Sedan trodde jag han skulle sova efter 3 tim bus, jo men tjena, han sov 25 min...

För egen del var det schysst att snacka en stund med ledare och de andra tjejerna, men jag kände mig otroligt låg och ville mest gå därifrån. Vissa dagar är det ingen ide liksom. Tankarna har varit så mörka att solskenet ute inte kan tränga igenom.

Widar är ute och går
Efter förskolan åkte vi hem och Widar upptäckte att farfar var kvar och blev på superhumör trots sömnbristen. Sedan har han, farfar och Matte busat hela eftermiddagen och kvällen och nu håller Matte på att lägger honom. Hoppas han ska sova gott. Stackarna har två nätter i rad vaknat gallskrikande, han drömmer och är helt förstörd stackarn.


hemmagjord canneloni
Vi vuxna har ätit hemlagad canneloni, Matte gör allt hemma, färsk pasta osv och det blir grymt gott.

 Annars är det trötthet och depp som dominerar. Nås av dåliga nyheter som väcker oro, är så rädd för hur det ska bli.  Kollar på Golden eye nu och vilar. Har tydligen gjort kroppen förbannad för det värker från bäckenet och ut i benet, som ilande tandvärk. Lägg till det att man inte är frisk än så är fredagen en underbar historia.

Widar å farfar

Widar å matte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar