torsdag 21 april 2011

Bus i Västerås och Örebro


Widar och Livia


Vi gjorde ett stop i Västerås för
lunch och lite barnbus. Alla barn
var trötta så det var fullt kaos

Massor av tussilago

Från Västerås åkte vi till Sala. Jag
och Widar tog en sväng till Måns Ols,
fotade och fikade. Så fint och skönt!

Blåsippor

Vitsipporna blommade överallt

Vattnet vid Måns Ols

Widar

Efter Måns Ols åkte vi hem
till Lena och Lasse. Widar fick
sandleksaker och Moppe
kom och visade hur man lekte

Widar och farmor Lena

Eva kom också busade med
Widar tillsammans med Lena

Lite avis är vi allt på Moppe och
Eva som åker till Cypern
imorgon. De ska busa runt med
barn och barnbarn
Det blev en lång dag med tidig start i Göteborg. Gullungen Widar vaknade halv tre på morgonen och sedan var det kaos. Skrik, gnäll osv. Vet inte vad det tagit åt honom, alldeles tossig är den lilla rackarungen.

Vi kom iallafall iväg vid halv åtta och fick ta en sväng till Örebro för att lämna nyckeln till städfirman så de kunde börja städa ur R´s lägenhet. Ska bli skönt när allt är gjort samtidigt som det är sorgligt och tomt. Konstigt hur man kan städa bort en människa...Men han är ju inte borta. Tänker att han kommer följa Widar genom livet. Vill tänka så.

Sedan åkte Matte och jobbade och ja och Widar åkte under en timmes gallskrik till Anna och Västerås. Widar som knappt sovit under resan vägrade sova och löste det med gallskrik. Tänk er själva, en timme på motorvägen under gallskrik...Måttligt kul...När vi kom fram var det bus och trötthet och gnäll hos de andra barnen så Widar blev helt stum...tossigt. Sedan kom han igång och lekte en massa. Vi fick lunch och en stunds avslappning innan vi drog vidare till Västerås. Där tog vi en paus vid Måns Ols, promenerade, lekte, fotade och fikade. Hade hoppats att Widar skulle somna, men icke.

Så vi åkte hem till Widars farmor och där blev det mat och bus. Widar börjar verkligen känna igen sig och blir snabbt hemtam. Lilla tossen kryper, går och undersöker hela lägenheten! Som bonus kom dessutom Moppe och Eva förbi och fikade innan de drar till Cypern en vecka med två av Mattes kusiner, Micke och Aramis. Vi är lite avis trots den svenska vårvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar