torsdag 28 april 2011

Spira, slottskogen och Widars barnvakt

buskillen som
behöver leka
Blev inte mycket fotat idag och dessutom hade jag kommit åt inställningarna och inte kollat bilderna när jag tagit dem så såg först ikväll att de flesta bilder jag tagit blivit skitdåliga...trist.

Widar sover äntligen efter en och en halv timmes skrik ikväll. Jag fattar inte vad det tagit åt honom. Det som utlöste det dåliga humöret ikväll var att han inte fick försöka välta den ena högtalaren som står på golvet. Varje gång jag sa nej och lyfte bort honom började han illvråla och sedan ville han inte sluta. Hjälpte varken med tröst, mat eller lek. Begriper inte hur det blivit.

Alwin är en liten
glad linslus
Ändå har han haft en bra dag idag. Vi gick till Spira och träffade halva lilla gruppen från i höstas. Attan vad alla småttingar har växt, de har blivit stora killar allihopa. Tiden går verkligen.

Sedan gick jag och Widar och fikade i Slottskogen med Martina och Alwin och alla busade utom Widar som somnade och sov. Japp, han sov medan Alwin gjorde en massa busljud och kul miner. Widar hade älskat det om han varit vaken.

Jag och Martina fick snacka en hel del och ibland är det bara så skönt att snacka en stund om allt möjligt. Helt plötsligt hade tiden rusat iväg och vi fick rusa med barnvagnarna till varsin spårvagn.
sovande bebis

Jag kom hem och lämnade Widar till sin barnvakt, brorsans goa tjej som tog hand om Widar under eftermiddagen medan jag fixade ärenden och möten med bla sjukgymnasten och läkaren. Matte hade ingen möjlighet att vara ledig i eftermiddag då de har avtackning för hans föregångare så det är tur att man kan få hjälp och avlastning av goa vänner.

Kom hem efter alla möten och hittade Jossan och Widar i gräset på gården, glada och busiga. Så vi gick in och busade och Widar visade Jossan hur han knatar runt överallt.
i slottskogen blommade
vitsipporna

Alwin bjöd på bus på
Villa Belparc

Alwin och Martina

Söt linslus som gör
tungvrickarlekar

dammen vid villa belparc

Widar å jossan

promenad på
gården
Så skönt att  Widar fixar
att ha barnvakter!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar