tisdag 7 juni 2011

1-årskontroll, sprutor, humörsvängningar, åska och lek på förskolan

Rubriken sammanfattar dagens uppgifter. Förmiddagen är vi hemma och slöar, eftermiddagen börjar med kontroll på BVC, vaccinering och efter det ska vi till förskolan på grupp. Har inte lust med någonting, men vi kommer ändå komma iväg och då blir det nog bra ändå.

Såg att regnet och åskan som dundrat i natt skulle komma tillbaka in över västkusten under dagen och det kan behövas. Men jag gillar inte att behöva släpa runt Widar och allt i regn i eftermiddag.

Widar har hamnat i humörsvängningarnas värld. Ena stunden är han go och glad, fem minuter senare är han galen för att han inte får klättra upp på hyllan som fläkten står på, det resulterar i skrik som jag vet inte vad. Han har bestämt sig för en sak och vi säger nej och han blir asförbannad och ledsen.

Samma sak vid läggningen i går, han vägrade lägga sig. Ställde sig upp i spjälsängen hur många gånger som helst, gallskrek, slängde ur nappen mm trots att han var toktrött och verkligen behövde sova. Eller det totala bryt han fick över att han inte fick ta strömkabeln till datorn...envis som 17 är han dessutom. Blir nog bra att leka på Spira idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar