tisdag 12 juli 2011

Mr Kinkis återuppstår vid nio och en ny familj är på väg hit för bus!

Morgonen började så fint, vi vaknade, Widar skrattade och busade. Fick gröt och ny blöja och medicin. Vi lekte lite och Matte åkte till jobbet. Har ju Jennie mfl till hjälp ett par dagar och imorgon kommer syrran. Allting känns jättebra. Men ack vad jag kan bedra mig.

Fem minuter i nio återuppstod mr Kinkis....han är arg, han är grinig, han gnäller oavbrutet. Vattenflaskan har åkt i golvet liksom leksakerna. Han vill inte gosa och läsa bok, nappen är värdelös och Ninan som var så rolig för en timme sedan möts av skrik och får öronen isärdragna.

Det ramlas, skriks och övas på diverse dramaqueen poser...Jag fattar inte vad som är skillnaden från en timme sedan?! Sova vill han inte även om det är troligt att lite vila skulle vara gynnsamt.

Hoppas på att han ska vara lite gladare när Undenäsarna kommer. Odin och Max kan ju busa loss, men risken är stor att de möts av gallskrik när Widar är mr Kinkis. Inte lätt alltså.

Blir Liseberg och sånt bus idag och med tanke på att Widar gillar att krama kaninerna precis som jag så kan det bli lite mysigt! Ha en go tisdag därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar