tisdag 5 juli 2011

Tisdagmorgon och förberedelser

Många förberedelser idag. Vi har vaknat upp till en fixningsdag på gott å ont. Bland annat så har Widar gått igenom sin första dubbeldusch, en antibakteriell dusch inför morgondagens operation. Gick bättre än vad man kunde tro med tanke på att Widar har fått för sig att duschen är farlig och tvätten med medlet ska upprepas och göras ytterst noga.

Ikväll är det dags igen, hoppas det funkar ok igen. I eftermiddag så ringer de och ger oss exakt tid för operationen som även innebär sövning och en otroligt skraj mamma. Widar hajjar inte vad som ska ske och Matte är en lugn pappa vilket är tur.

Anda förberedelser innebär fix i Widars rum, vi ska köpa en hyllapå Ikea och lite annat till hans rum så vi får undan alla leksaker mm som bor i vardagsrummet. Sedan ska det fixas med saker här hemma och i gästlägenheten då Anna med familj kommer på torsdag.

Så skönt att de kan bo i gästlägenheten ifall det skulle bli jättejobbigt för Widar. Skönt dock att folk kommer hit och vi slipper köra. Behöver hela tiden ha fokus på saker och ting för att inte balla ur, skitjobbigt. Dessutom var jag sjuk igår och har fortfarande ont i magen mm. Trodde dessutom att psykologen skulle vara tillbaka nästa vecka, men det var inte förren i slutet av juli. Ska ta och uppdatera allt roligt som hände förra veckan, har bara inte haft ork och lust.  Men det kommer. Ha en go sommardag därute, det ska vi trots moln och kvalmighet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar