tisdag 26 juli 2011

Utvecklingsfas?

vildingen
Mulen dag och vi har inte sovit jättemycket precis. Vet inte om Widar har problem med tänder, magen eller är i nån utvecklingsfas för det är inte mycket som fungerar. Igår var det helt hopplöst.

Han vaknade tjugo i fyra på morgonen, sov en timme på dagen, sov tio min vid åtta på kvällen och somnade inte ordentligt förren efter tio. Började skrika vid två, somnade om, vaknade och vägrade somna vid halv fyra på natten och vid sex på morgonen kom han in i vår säng och då sov han och jag till kvart i åtta.

Idag har han sovit en timme på dagen, han somnade nu vid åtta på kvällen och har redan vaknat och gallskrikit. Utvecklingsfas??
nya favvobilen

Vi har inte ändrat rutiner, har inte en massa främmande människor här i veckan utan bara några få kända ansikten, vi leker hela dagarna, kombinerat med gnäll och skrik, är ute och busar med regnkläder och varvar ner och myser på kvällen. Maten funkar något så när förutom att han hatar all burkmat utom frukt och fisk.

Det hela är gruvligt jobbigt. Påverkar dessutom Widars humör som går från mysig till skitförbannad på 0,2 sek, ofta utan att vi fattar vad som är fel. Rätt komiskt ibland, gräsligt jobbigt om det pågått hela dagen dock. Blir bra när förskolan börjar igen!
japp. vi försökte oss
på en frisyr...höll 10 min

Samtidigt är han så stor och duktig däremellan, han släcker lampor, hämtar skor, stänger dörrar, försöker äta själv, bygger torn och busar. Skakar på huvudet för nej och nickar för ja, kan hälsa mm.Verkligen stor och liten samtidigt!

Nåja, ni anar nog hur dagen ser ut när man ömsom gosar, ömsom jagar en bebis som försöker riva ur blöjhinken för att dörren till badrummet var öppen...

Tisdagen har annars varit en grå och trist föreställning. Ingen ork för något egentligen. Men det blir väl bättre. Nån dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar