onsdag 31 augusti 2011

Bad day och namnsdag

Ingen bra dag idag, ingen ork att blogga då. Hade en ok morgon med goa människor, sedan blev dagen jobbigare och svårare. En del tuffa besked och deppiga grejer. Widar har haft en tuff dag, även om den kunde varit värre. Matte däremot är lite positivare. Tur det. Finns inte mycket att säga egentligen. Tiden får utvisa vad som sker. Hur som måste det ske förändringar. Tänker mest förtränga dagen.

Imorgon blir det en förmiddag i Gamlestan och vid lunch ska jag häva ur mig skiten hos psykologen. Sen blir det medicinhämtning på Apoteket, fika och förhoppningsvis lite hemmamys. 1 september imorgon, hösten är här och jag vet egentligen ingenting om hur hösten blir.

Hur som, trots all skit så finns Widar och idag var det hans namnsdag så han blev lite grattad även om han inte hajjar vad vi tjatade om. Han ville bara riva ner lamporna i vardagsrummet, leka med duplo och kastrullerna!

Han har busat lite extra med Matte som åker till Skottland imorgon. Som tur är kommer min syrra Ronja och stannar till på söndag och hon kommer busa järnet med Widar.

Det är verkligen inte fel med en syrra som jobbat med barn och älskar att busa och vara med barn. Hon är grym på det och jag förstår inte hur hon orkar det. Jag har varit barntrött sedan jag flyttade hemifrån. Dessutom så är hon ofta här hos oss och Widar gillar henne verkligen! Nästa vecka kommer hans farmor så det är mycket bus på schemat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar