måndag 1 augusti 2011

Trägårn, blomkålsstank och spisskydd, en helt vanlig söndag


En dag med sol och regnvarning
drog vi ner på stan. Widar testade
bänkarna på spårvagnshållplatsen

Vi gjorde det enkelt för oss och
gick till Trädgårn...eftersom himlen var
hotfullt mörk var vi nästan ensamma där

trött å less mamma

busfröet

widar och pappabus

lite blommor i Trädgårn

fint värre

busfröet ville leka ännu mer hemma

trots värmen var han full av bus
Blev en lugn söndag och bra var väl det med all ångest jag kliver runt med. Mår inte alls bra just nu. Ville inte göra ett skit, men eftersom solen lyste så gick vi ner till Trädgårdsföreningen med Widar. Köpte sallad och satt på en filt medan Widar grävde sand.

Sen blev det försök att springa, jaga boll, gunga, lite regn, gömma sig under löven, läsa lite och mer bus. Åkte hem efter ett par timmar och busade hemma.

Matte och Widar åkte och köpte ett spisskydd till Widars förtvivlan. Han kan inte längre sätta på plattorna vilket tydligen är oerhört upprörande och som redan lyckats framkalla tårar. Imorgon kommer en bild på denna dyra, men braiga uppfinning.

Kvällen har gått till Widar och pappersfix. Alla dessa papper som aldrig tar slut. Kvällen avslutades även med stanken av kokt blomkål i hela lägenheten...Matte tycker Widar ska äta sånt...Han hade lagat torsk med äggsås och till det potatis, blomkål och broccoli. Detta slevade sig han och Widar glatt i sig...Jag var inte lika lycklig, särskilt inte över blomkålsstanken...

Widar är dessutom lättlurad, får han broccoli bredvid så spottar han ut den, är den och blomkålen injoxad i sås och allt då duger det minsann...Är som när han var liten och vi fick dränka allt nytt i katrinblommon....alltså, ni anar att hans smaklökar är skumma va?!

Imorgon är det måndag, vi gillar inte måndagar, men vem vet, kanske blir det en fantastisk dag....eller nåt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar