måndag 1 augusti 2011

Mr Kinkis är tillbaka och vi som ska till skattemyndigheten

Måndagsmorgon är som vanligt grinig och eländiga. Jag undrar varför det alltid blir så. Det är faktiskt inte så att vi går upp och tänker att livet är skit för att det är måndag. Men det är ett himla gnäll och krångel på måndagar...alltid.

Widar är på uruselt humör, kan bero på att stackarn haft mardrömmar och skrikit och sovit dåligt. Är för närvarande ett varannan kvälls fenomen. Han måste vara i någon utvecklingsfas eller nåt för han lär ssig och testar en massa nya saker, försvinner in i tankar, är orolig, sover helt hopplöst varvat med någon ok natt, är gnällig och samtidigt grymt nyfiken på allt, hela tiden samt har en synnerligen selektiv hörsel....Däremellan är han gosig och busig och vi får en del skratt åt alla tokigheter.

Idag försöker vi fixa en massa saker vilket bland annat föranleder ett besök på skattemyndigheten. Annat fix är att ringa lite samtal, augustiplaner, jobbkoll och försöka komma ur det våta mörka filt som ligger över mig full av meningslöshet, orkeslöshet och trötthet. Måste ju försöka eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar