torsdag 25 augusti 2011

Mr Kinkis freaks out

Så blev det en regnig torsdagsmorgon efter en helvetes natt där Widar varit Mr Kinkis och en proppeller i sin egen säng och våran. På något märkligt sätt har Matte lyckats sova lite ändå till skillnad från mig och Widar.

Dessutom har jag mer ont i halsen idag än igår så det känns skitjobbigt och Widar har två och en halv kindtand på väg fram så ni anar ni nog hur underbart lyckligt och mysigt våra liv är just nu,...öh....

Så morgonen började totalt med gallskrik halv sex på morgonen, detta upprepades sedan fram till halv åtta då det blev frukost och hopp om bättring, men icke. Matte skulle jobba några timmar idag och Widar och jag skulle ha lite annat sällskapsbus för oss.

Men trots vattenpölar, andra vänner, mat, klädbyte, blöjbyte, såpbubblor, lite sömn, gungor, smoothies, bollar, bobby car, bokläsning 15 gånger om hundvalpar, baby einstein på datorn, lite gos så har det genomgående varit Mr Kinkis freaks out.

Pyjamasarmen satt fel varpå gallskrik följde, nappen kändes fel, troligen mt tandköttet varpå gallskrik följde, smoothien ramlade i golvet=gallskrik, jag gick på toa=gallskrik, vi bytte blöja=gallskrik, han fick inte klappa en arg hund=gallskrik, såpbubblorna gick sönder=gallskrik, han fick inte rulla i vattenpölen=gallskrik, vi skulle äta=gallskrik, klossarna ramlade ner=gallskrik, han fick inte leka med datorn=gallskrik, osv.

den här killen muckar man inte med
Dessutom säger han nej och skakar på huvudet åt allt, läste på nätet att det är för att han håller på att undersöka sin indiviualitet, jo men tjena skulle inte dettta inträffa förren om 1-2 år eller??? Däremellan är han dock tossegosig och vill kramas så man smälter, men jisses alltså. Han är väldigt mycket just nu, blir bra att gå till Spira imorgon så han får leka av sig där!!

1 kommentar:

  1. ajfan.. :( ringde innan idag och gissar att det var asdålig tajming... styrkekram

    SvaraRadera