måndag 31 oktober 2011

Förkylning, solglasögon och fel chef på CSI, som vi sagt tidigare, måndagar är skit

trött kinkig morgonkille
Måndagar, varför kan man inte bara radera ut dem ur livet? Händer det någonsin något roligt en måndag? Tja du jag undrar det jag...

Idag är det en förkyld dag, en kinkig mamma, en kinkig bebis, regn och rusk, deppighet, inställda möten, meningslösa tankar, tja såå trevligt så. Önskade att syrran bodde här den här veckan istället, då hade hon busat med Widar och mig.

tossen hittade solglasögon trots moln
och regnrusk
Nu fick widar hänga med Matte i lekparken, i regnrusket vilket han i och för sig gillade skarpt. Han var väldigt glad när han kom hem.

Dagens mest spännande innelek bestod i att prova glasögon och leka monster samt göra sånt man inte får med efterföljande nej i olika ljudlägen och en Widar som skakar på huvudet och en minut senare gör om det....

Dagen har annars bestått av alvedon, nässpray, halstabletter, telefonsamtal, tv, läsa barnböcker typ Mio och Pop 10 gånger om och om igen.

Hänga framför datorn, spela lite wordfeud och ha erbarmligt tråkigt medan ångesten leker pingpong i hjärnan vilket man försöker jaga undan med att busa med Widar alternativt hänga tvätt. Japp, vi har fått undan lite tvätt. Varför sköter inte lägenheten, tvätten, maten osv sig själva???

CSI las vegas har numera Ted Danson som
chef, när ska Grissom komma tillbaka????
Widar somnade ok i kväll och har bara vaknat en gång än så länge så det blev lite tv-tittande. Gillar CSI, men vad i hela friden är det som pågår?

Ted Danson som chef i CSI Las Vegas? När fasiken kommer Grissom tillbaka så serien blir normal igen??? Seriöst en bartender från Cheers i CSI??? Jag är inte imponerad av kvällens avsnitt....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar