lördag 28 april 2012

Lördagmorgon efter en natt from hell

Vi är trötta, allihopa idag. Fast ja, Widar har varit uppe och röjt sen sex trots skrik och konstanta uppvaknanden under natten. Vi har avverkat hosta, kräkning och ett antal tårar samt tre liter snuva...

Nu sover Matte en stund och Widar röjer i vardagsrummet och jag försöker bota huvudvärken och halsontet. Ingen tvekan om att Widars baciller gett sig på mitt immunförsvar. Ska klättra om några timmar, blir nog bra, men känns asjobbigt just nu.

Efter det ska vi ta med Widar till Liseberg, skaffa Lisebergskortet och hälsa på kaninerna. Blir lugnt, får se hur busig Widar orkar vara. Förhoppningsvis stannar morgonsolen kvar så vi får en go eftermiddag!

Ikväll blir det mer dvdfilm, Någon annanstans i Sverige och The skin I live in. Man får ladda upp för på tv:n är det ju bara skit på helgerna. Ville haft lite vin och en go middag, men tror det är bortkastat på halsont och en alvedonknapprande Bea. Borde nog sova en hel helg, det vill nog även Matte, men med en busig lillkille som alternerar mellan bus och kinkighet är det bara att glömma.

Ha det gott därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar