tisdag 12 juni 2012

sjukan goes on

trött sjukling pekar
ut sitt tröjmonster
Tisdagmorgon och det känns som om det vore mitt i natten. Vi har inte sovit så mycket nån av oss. Tog en och en halv timme att lägga Widar igår, sen sov han tjugo minuter innan han vaknade av en hostattack och med det var ribban lagd för natten.

Vid fem i morse gick jag upp och strax därefter vaknade Widar för 57de gången och vägrade somna om. Humöret är lika fantastiskt som Widars smetiga snuva...yack alltså. Kan verkligen önska att jag låg på en strand på Maldiverna med en bra bok, tysthet och ensam. Bara få vara och vila. Jag fattar inte hur absurt mycket sjuk man kan vara.

Ute är vädret grått och om en stund kommer Widars gnällighet utvecklas till mer högljutt gnäll och rastlöst klättrande på väggarna. Sålunda måste någon rimlig aktivitet göras. Märkligt att barn inte bara däckar när de är sjuka... I dag händer inget annat spännande. Gympasset är avbokat, fikadejten likaså. Vissa måsten är hjälpligt åtgärdade och deppigheten är befäst.Egentligen skulle gotlandsgänget kommit idag, men det är också uppskjutet. Underbara tisdag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar